Kuzey İrlanda'dan Selamlar!

Kuzey İrlanda'da küçük bir şehir (kasaba?) olan Londonderry, ya da Derry, çevresinden selamlar. Mısır'daki deneyimin aksine burada Türkçe bir klavye var. Diğer taraftan yanımda getirdiğim dizüstü bilgisayarın pili bitiyor ve ben bu konuda prizlerin garip şeklinden mütevellit birşey yapamıyorum. Velâkin çarpılmak isterseniz voltaj tanıdık.

Seagate'in iki üretim fabrikasını gezdik, dolaştık, eğlendik. Bu kadar çok teknik insan bir ayara gelince espri kalitesi yer yer sıfırın altında seyrediyormuş; bir yandan da bunu gordük.

Neyse, fazla kapılmamak lazım zira bizim gibi olümlüler kendilerini Ajan Smith'İn dediği gibi acı ve sefaletle tanımlıyorlar. Cuma günü iş başı!

City Hotel'de çalışan Ali'ye ve performansını izleyemediğimiz ama duvarlarda üzerinde adının geçtiği afişler olan ve bizim müzisyen olduğunu tahmin ettiğimiz Erol Alkan'a Selamlar!




Tünel İnşaatı


Tünel inşaatında uzman mühendisler konuşuyor. Amerikalı övünmüş;

- Biz tünelin iki ucundan kazmayı vururuz. en fazla 1 metre farkla tüneller kavuşur.

Japon altta kalmamış;
- Biz de tünelin iki yanından kazmayı vururuz, en fazla 5 santimle kavuşurlar.

Sıra Türk'e gelmiş;
- Biz de tünelin iki ucundan kazmayı vururuz, ortada birbirine kavuştu kavuştu, kavuşamadılar iki tünel olur...


- - -


Kıssadan hissemizi aldık mı? Çok güzel.


WoW Talent Build #3

İkinci yeniden tanımlama sonucunda 57. seviye büyücümün hünerleri şu şekilde oldu.

Tıklayın!

60. seviye yolunda sonraki 3 adım olarak görünene göre 3xImproved Fire Blast alacağım. 8 saniye içinde 1,5 saniye çok önemli. 6,5 saniyeye düşen Fire Blast ortamı şenlendirebiliyor. Diğer taraftan 2x Incinerate + 1x Improved Fire Blast önerisi de geldi. Zira crit de gerekli bir olay.

Neden 5x Arcane Focus peki? Çünkü karşınızdaki zatı muhterem o Polymorph'a resist ettiğinde şemsiye açılıyor. Yoksa meraklısı değiliz biz de... Efendim? Clearcasting mi? Aman çaktırmayın.