Bunlar Yatıp Çıkacak!

Yatacaklar, çıkacaklar. Hatta bunlara "aslanlarım namusunuzu korumuşsunuz" diyen varlıklar da yaşamaya devam edecek. Yapay seleksiyon sistemleriyle bunları ortadan kaldırsak, gen havuzlarını temizlesek, ikinci dereceye kadar akrabalarını kısırlaştırsak dünya daha güzel bir yer olmaz mı?

Tıklayın.

Iğğğ Beeğğkiiğğnn çok vahşisaaağğnn, diyecekler de kendi gen havuzlarını temizledikten sonra intihar ederlerse sevinirim. Ceset torbaları benden.

Bırakın O Makineleri! Yok Size Fotoğraf!

Eline fotoğraf makinesi alanın fotoğrafçı oldum ben edasından geçilmediği şu dönemde olayın çekim sonrası işlemede değere binmesi, sahneyi çerçeveye oturtmak için g*tünü yırtan benim gibileri çileden çıkartması kaçınılmaz bir olay. Bırakınız renklerle oynamayı, fotoğrafı yeniden çerçevelemeyen birisi olarak "fotoşap'tan geçen fotoğrafçılığı" yalanın önde gideni olarak anıyorum.

Devir Barış Devri Değil mi?

Değil kardeşim! Sen de neticeni yırt bakalım bir sahneyi çerçeveye oturtmak için sonra gel konuşalım. Ahan da buradan kırptık, burasına biraz renk verdik sonrasında ise un-sharpen mask yaptık... Bu ne oldu? Fotoğraf mı? Ben resim diyorum buna. Fotoğraf ışıkla çizmek demek. Elle müdahalenin sınırı olmamalı mı?

Bırakın o makineleri kardeşim, fotoşap bile derman olmuyor s*çtığınızı temizlemeye!

Oh be, kustum rahatladım.

Çocuk İstismarı Pornodan mı İbaret?


Cevap açık: Değil. Türksel'in selocan denilen ve hangi akla hizmet ettiği belli olmayan yaratıkları da çocuk istismarı.

İnsanları "ay çooğğgghhkk sevimlliiiiiğğğ" dedirterek çok matah bir şey sunuyormuşçasına etkilemek de çocuk istismarı değil mi? Özellikle sosyal ağlarda b*k varmış gibi profillerine "bebişleeğğğ" diye albüm yaratıp içine kartpostal bebek resimleri dolduran yurdumun potansiyel cinsel soğukluk kurbanı kızlarının kaç tanesi "ağlamıyorum gözüme toz kaçtı" konulu reklama bayılıp orada burada bunu kullanmıştır, merak ederim.

Kanunda mı sorun var yoksa "çocukları doğrudan ilgilendirmeyen reklamlarda onları kullanmak" serbest mi?