Çocuk! Bereketin Nerede Ulan?

En sıcak konu başbakandan geldi! Çocuk bereketiyle gelir, diyerek bombasını patlattı. İnsanları bolca sevişmeye, doğurmaya doğurtmaya davet etti. Bir kişi de çıkıp "Be adam! Her çocuk seninkiler kadar bereketli olsa, sabah akşam demem sevişirim tabii!" demedi ya, ben asıl ona yanarım. Malum bazısı düğününde takılanları bozdurup pedere borç bile verebildi.

Böyle başbakan seçen halk eminim dur durak bilmeden de yeni çocuklar için çatır çatır sevişecektir. Yürüyün aslanlar. Kim tutar sizi! Allah rızkını verir tabii. Mübarek zaten âlemlerin rabbi değil, piyango bayisi. Tövbe... Bilmeyenler için, Allah'ın doksan dokuz adından sadece bir tanesi Rezzak'tır. O isim de devletin üst kademeleri tarafından bakliyat toptancısıyla karıştırılıyorsa, yapacak birşey kalmamıştır.

En kötü tarafı ne biliyor musunuz? En acınası hâline rağmen bu sözlere arka çıkarak bu minvalde yayın yapan sözde aydıncıklar, fikircik insancıkları. Bereketiyle gelmezse görürüz sizi devlet kapısında "Bizim bi bereket vardı, nooldu?" derken...

Bekleyin canım, gelir o bereket. Lâ havle! Ümmetçilikten bozma çakma milliyetçilikle daha bir yere varan olmamış; yapılmış hatalar tekrar deneniyor.

3 yorum:

fish dedi ki...

bence bu bir sebep değil...yani kimse başbakan böle buyurdu die koşa koşa eve gidip karnını doyurmadan sevişme eylemi yapmıcak...vatandaşımızın zaten % 70 i yeme içme üreme gibi temel eylemlerle yaşadığı için,geri kalan %30 ile bu memleket ayakta kaldığı için bu başbakanın burda olup da böle laflar yumurtlaması sadece bir sonuç..

%70 lik düşünmekten bihaber üreme amaçlı yaşayan insanların bir sonucu...

hem de çok basit ve küçük bir sonuç...

bu memleket daha sevişmeden nelere ne laflara gebe de kimsenin haberi yok...

allah sonumuzu hayretsin berkin kardeşim..

hörmetler :))

Berkin Bozdoğan dedi ki...

Vallahi analizine hayran kalmamak imkânsız. Ben nedense hep bu olaydan sonrasını düşünüp, bu noktaya kadar beraberinde gelen kısmı değerlendirmeye almıyorum.

Doğru, bu bir tetikleyiciden ziyade bir sonuç.

Sonumuz hayrolsun.

Adsız dedi ki...

Bu ülkenin insanları hakkındaki bu cesit kucuk dusurucu varsayımlarınız bence sizin bakıs acınızı ortaya koyar.
Artık kabahati baskalarında bulmaktan vazgeçin..
Entellektuel diye gecinen insanlar %70 lik ,isini yapmaya calısan insanlardan daha fazla zarar veriyor ülkeye..