Ruh Dinginliği ve Mide Şişkinliği

Ruhun dinmesi için ne gerekir? Her kavram zıddıyla var. İyi-kötü, doğru-yanlış, sahte-gerçek ve bunun gibi birçoğu. Dİnginliğin tam zıddı şimdi nedir aklıma gelmiyor; fakat şu an o durumda olduğumu söyleyebilirim. Ama bunu yaşadığım yerden uzaklaşarak değil, daha fazla içeri gömülerek yapıyorum. Nasıl mı? Çağdaş zamanların getirisi olan bir gerilim sayesinde. Zemberek gibi gerilip, sonra aynı yerde sabit olmasına karşı gücü bıraka bıraka rahatlayarak.

Midenin şişikinliğini ne giderir? Soda giderir tabii; ama önce mideyi daha fazla şişirip sonra yarattığı esnemeden faydalandırarak.

Gerilip gevşeyerek mutlu oluyoruz. Gerilim yoksa huzur da yokmuş meğer. Bunu anladım.

2 yorum:

fish dedi ki...

ruhun dinginliğinin tam zıddı...ruhun medcezir hali işte...bi önceki postundaki sanatsal başlığın ta kendisi :))

ruhun gel gitleri zordur...zaten yaşadğın yerden uzaklaşamadığın için bu ruh denen şey gel gitleri yaşar...

beden gidemediği için ruh geliiiiiir gider..tebdili mekandaki ferahlığı yaşatamazsan bedene bir müddet sonra o ruh madem beden kalıo kaldığı yerde ben ruh olarak gel gitlere başliyim der..

ruhun medcezirlerden bunalan beden yorulur..beyin sulanır..depresyon başlar...olduğun yere sığamayacak kadar şişersin..patlayacak gibi olursun...çözümü bilemezsin..kimse seni anlayamaz...anlatamazsın..çünkü görünürde bişi yoktur...beden olduğun yerde ve şekildedir..

ama ruh kimbilir nerelerde hangi alemlerdedir bi yaşayan bilir..

berkin tatile çık ve gevşe :PPP


miden için soda da hemfikirim :))

fish dedi ki...

yazsana beaaa...

klavyene su mu kaçtı :Pp