Elveda Feysbuk

Bugün, yaptığım bir mallığın telafisi için, genellikle yüzünü bile gömediğim, hatta bazıları benimle alakasız bile olan insanlarla dolu feysbuk hesabımı kapatma ihtiyacı hissettim. Gerçi çok uğraşıp silmedim; ama uzunca bir süre hiç açılmayacağını garanti edebilirim.

Hakkımdaki gelişmeleri oradan takip edemeyeceksiniz veya eğlenceli durum iletilerimi göremeyeceksiniz; ama MSN'e ekleyin o da eğlenceli; aynı şeyleri yazıyorum. Fotoğraflar falan için ise artık Live Space'imi kullanırım. Adresimi merak edenler için aslında basit bir formül var: adım@internetsitem.com

- Elveda zalim dünya.
- Anca gidersin!


2 yorum:

Kriptograf dedi ki...

bir zamanlar bende ısrarlar üzerine arkadaşlarımdan feyz alıp feysbok hesabı açmıştım fakat sadece açarken hesabım ile haşır neşir oldum. Kahrolası mail kutum ordan burdan gelen arkadaş veya saçma reklam şeyleriynen doldu bir kez daha girdim ve bunların olmasını engelledim. Kısacası feysbuk ile fazla samimi olmayan bir insan olarak benim için haber değeri gütmeyen bir bildürü olmuş sayın berkin bey. Üzülerek söylüyorum sizi özlemeyeceğim :)

fish dedi ki...

eline sağlık...ama işte alakasız insanlarla doldurunca sonu böyle oluyo...ben çok memnunum feyzden...hiç tanımadığım insan yok...o kadar sevdiğim arkadaşları buldum ki eskilerden çok işime yaradı şahsen..

bir de bana unutulmadığımı gösterdi bu facebook :))