Şarkıların İzinde: Bleeding Love

Hayır yanlış görmüyorsunuz. Leona Lewis'in uzun süre listelerden düşmeyen şarkısı Bleeding Love'dan bahsediyorum. Ah evet ben şu müziğe müzik için değer veren geri kafalılardanım. Sanırım şarkıyı çıkışından bir sene sonra falan ilk defa dinlemiş oldum; neyse yine güzel geldi ne yalan diyeyim. Öyle bir hatırladım, sonra bulup dinledim.

Bu kadar mı hoş olabilir? Müzik altyapısı ve vokal çok hoş olmuş. Tabii, bu kadar hoşuma giden bir sesin arenbi tadında garip garip auuuouuu gibi sesler çıkartması sinir bozucu ama gencin tarzıdır dedik, devam ettik.

YouTube'dan falan bi video koymak isterdim; ama ne mümkün. Yasaklı kendileri. Neyse artık, idare edeceğiz artık. O zaman hep beraber söyleyelim...

My heart's crippled by the vein that I keep on closing.
You cut me open and I keep bleeding; keep, keep bleeding love

Bu arada, ilginç bir not olarak, açık konuşmak gerek, çok güzel olmasa da Leona Lewis hoşlandığım bayanlar arasında yer aldı. Yoksa, genellikle aklımın takıldığı koç kadınlarından birisi olmasından mı kaynaklanıyor, emin değilim. Şimdiye kadarki vukuattan şöyle bir istatistik çıkartıyorum:
Zodyak'taki sırasıyla Koç,Başak, Oğlak, Kova.. Hmm. Neyse bunu başka bir zaman ele alırım.


Not: Şu sıralarda Cresyn'in CS-HP500 kulaklıklarını ve Creative Digital Music SX harici ses kartını kullanıyorum. Taş gibi bir bileşim oldu. Hmm, sanırım X-Fi Xmod'un hacdan dönmesi lazım. Bu kulaklıkların sınırını çok merak ediyorum.

2 yorum:

fish dedi ki...

woowowowwww demek koç başak oğlak kova haaaaaa :))))))

koç zordur oğlak sıkıcı başak dırdırcı...

kova duygusuz...

ahhh gene bana yanlız günler düşer be albayım...

Adsız dedi ki...

Şarkıların İzinde: Let's Go to the Mall

http://www.youtube.com/watch?v=gdD0j6wmMNc