Cüsseye Uygun Seçim


İş yerindeki masa komşum ve BYTE'ın donanım bölümünü beraber çekip çevirdiğimiz Birkan Konar, geçen ay İngiltere'ye gitti. Birşey ister misin diye sorduğunda ise laf arasında "artık alırsın bi West Ham kupası" gibi birşey söylemiştim. Malum; Judo takımının hayranı olduğum Trabzonspor Klübü'yle aynı renkleri paylaşıyor. Ayrıca Steve Harris abimizin takımıdır kendileri. Dedim ya öyle laf arasında geçen bir sohbetti.

Geldiğinde ise ne göreyim, alışık ve tanıdık renklerle bir kupa getirmiş. Renkler şöyle dursun, boyutları da gayet doğru seçilmiş: Jumbo!

Boyu boyuma, rengi zevkime uygun. Teşekkürler Birkan.

2 yorum:

Bülent Kaçar dedi ki...

Nasılsın Hocam,

O bardağı görüp de cüsseni hatırlamamak / tasvir edememek mümkün m? :))

Bak aklıma ne geldi şimdi, bilmem hatırlar mısın? BYTE'a ilk geldiğim günlerde, şu küçük ekler'den bir kutu getirmiştin ve hem yiyip hem ikram ediyordun. Yediklerini ben sayamadım, gözüm de yoktu zaten:))

Hocam, bendeniz görmeyeli pek değiştim. Hatta evlilik yaramış diyenleri mahcup etmemek için sürekli yedim ve hala yiyorum. :) Hele zihin açıldıkça vücudun şeker ihtiyacı artıyor dediler, ben kulunuz +100'ler tayfasına katıldım :) Yani son görüşmemizin üzerine %25'lik bir cüsse artışı yakalamışım demekki. Bana da bir Jumbo boyutta bardak yakışır, değil mi? Normal kupalar kesmiyor artık ;)

AYIPSIZ dedi ki...

Allah herkese Birkan Konar gibi eş dost nasip etsin öyleyse.