Yolunuz Açık Olsun


Elemanın biri dergisinin orasından burasından laf atmış. Ne diyelim, fazla gurur insanı bozan birşey elbet. Acil şifalar diliyoruz.

Biz SDN olarak özgün çizgimizi koruyoruz. Sadece onlarca siteye teknoloji içeriği sağlamakla kalmıyoruz, düzinelerce de kopyamıza da müsamaha gösteriyoruz. Ayrıca içeriğimizi sunduğumuz Creative Commons sözleşmesiyle herkese açık şekilde "lütfen içeriğimizi alın ve kullanın" mesajını da vermekten çekinmiyoruz. Daha hiçkimseye gidip "bizden almışsın kardeşim, kaldır onu oradan" demedik, demeyeceğiz de.

Buraya reklamsız, spamsız ve dürüstçe gelmek de bizler için ikinci bir başarı. Ne onun bunun veritabanını çalıp millete spam gönderdik, ne bir dergi üzerinden prim yaptık, ne de rakip gördüğümüz veya çekemediğimiz kişilere dayanaksız tehdit postaları gönderdik, ne kimsenin eski işverenini arayıp "senin o editör var ya, oradan buradan çalıyor" diyip iftira atmaya çalıştık... Daha da önemlisi, hakkımızla kazandığımız gücümüzü hiçbir şekilde, diğerlerinin önünü kesip kendimizi öne çıkartmak amacıyla mafyalık yapmak için de kullanmadık. Neden mi bu örnekleri verdik? Öyle aklımıza geliverdi işte. Sadece örnek yani. :)

Değerli dostlar, internetteki en iyi Türkçe bilgisayar dergisi olma iddiamızı sürdürüyoruz. Çünkü, benzerimiz hâlâ yok. Bizi okumaya devam edin.

Siz değerli, hakkımızda ileri geri konuşan basılı rakibimiz; ne diyelim, yolunuz açık, çeneniz kapalı olsun.

Hiç yorum yok: