Yeni Yerim: SDN


Herhalde son zamanlarda aldığınız alacağınız en garip haber bir internet sitesinin dergide çalışan bir editörünü, holding desteği falan olmadan transfer etmesidir. Olayın öznesi (veya nesnesi) konumunda da benim olmam işin rengini değiştiriyor.


Haziran 2007 başından itibaren artık Shiftdelete.net için çalışıyorum. Henüz kesin bir sıfatım yok, ama genellikle Yayın Yönetmeni gibi fiyakalı bir unvanı uygun görüyorlar. Genellikle yeni projelerin geliştirilmesi ve uygulanmasından sorunlu, sitedeki yayın akışının idamesinden de sorumluyum.

Şu sıralarda bir diğer işim de bilişim sektöründeki firmalara reddedemeyecekleri teklifler sunup cevaplarını beklemek... Reddetmiyorlar da bazen ses çıkmadığı oluyor elbette. Güzel bir ekip var, işgücü yerinde ve işgücü yatırımımız sürüyor. Sonumuz hayrolsun.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Üstadım Hürmetler;

Hayırlı uğurlu olsun!
Bundan sonra dürüm değerlendirmelerini daha sık ve dergi baskıya yetişecek 10 gün ofiste yatacağım,çıkamıyoum özürleri olmadan gerçekleştirebileceğiz sanıyorum.Üstad biz buradayız.Endeks Bilişim tam gaz desteğe devam edecek.Bizim için bir şey var hayatta : 'Personality matters' ve sen onun zirvesindesin! Sevgi,Saygı ve Muhabbetle