Müstakbel Epic Mount


Uzun zamandır fantezişinaz bir biçimde aklımdan geçirmekle yetindiğim ve ilk defasında Furkan Müderrisoğlu tarafından aklıma sokulan motosiklet kavramı yavaş yavaş süreç anlamında kendisine yer buluyor. Tabii ilginç şekilde, üzerinden yedi sene geçmiş olmasına rağmen abim Furkan'ın dediği motora gelmiş olmam ayrı bir mesele. Öngörü sahibi tabii; sana bu yakışır derken bir gün R 1200 GS tercih edebileceğimi anlamış.

Takvim
Önümüzdeki bahara doğru çok birikim, az kredi kullanarak ikinci el bir BMW R 1200 GS alma planım var. Adventure modeli olursa daha da hoş olacak. Tabii amaç yol dışından ziyâde uzun mesafede teklemeden çalışabilecek bir binek elde etmek. Fantezim, önümüzdeki bahar veya yaz, İstanbul'dan başlayarak birkaç il geçebilmek. Artık hâlihazırda bu işleri bilen arkadaşların başına biraz işler açacağım.



Ama ama!

Evet, bence de 105 bg  bir makineyle bu işlere bulaşmak çok hoş değil. Velâkin doğru düzgün yükseklik, sağlamlık ve istiap haddi gibi etmenler bir araya geldiğinde başka seçenek kalmıyor. Diğer ihtimaller ya beni taşımıyor, ya çok alçak ya da iki ayda beni pişman edecek nitelikte.

Epic Ground Mount, sanırım bu. :)


Hiç yorum yok: