Chen ve Vol'jin bir arada


Pandaria genişleme paketinin en önemli karakteri şüphesiz ki o muhteşem açılış videosunda da kendisini, yeni kıta bulduk, sisleri kaldırdık demeden (bunu o an bilmiyorlardı tabii) birbirlerine girişen ork ve insanın arasına girerek gösteren Chen Stormstout değil de kim olabilir?



Aslında kendisi de yaşlı ada boyutundaki kaplumbağa (Şen-zin su, gezinen ada, wandering isle) üzerinden doğup büyüyen sonra da biracıbaşı kimliğiyle ork, insan, trol, cüce demeden Azeroth'un her bi yanından kendisine dost edinen Chen de anavatanını yeni keşfediyordu. Sonrasında ork ve insan diğer sahnede "kavga ettiğimiz şey neydi ki? kocaman bi ayı, kocaman şapkalı bir ayı" diyerek kendilerini alkole vermişlerdi. :P


Vol'jin'e selam!

Garrosh'un varlığında Horde'u bir arada tutan gölge avcısı (shadow hunter) ve vudu büyücüsü Vol'jin hem yaşça hem de deneyim olarak (hem trol toplumundaki siyasi krizler hem de kendilerine yuva belledikleri adaların istilası gibi zamanlarda) tüm diğer liderlerden daha olgun olduğu için Go'el tarfından "eğer sen önder olursan ben izinden gelirim" denilmesi sonrasında Warchief oldu. Bilgili ve deneyimli bir lider olan Vol'jin'in Garrosh tarafından verilen ölüm fermanına rağmen hayatta kalması ve kenarımızın Warchief'ine karşı herkesi örgütlemesine de zaten Pandaria ek paketi boyunca oyuncu olarak da eşlik ettik. O nedenle ilk başta Darkspear trollerine "bu ne be eciş bücüş, trol işte" gibi  yaklaşanlar bile trolleri sevmiş olabilir.

İkisi bir arada


Bu iki pek sevdiğim karakteri bir arada savaşırken gösteren resim çok hoşuma gidiyor. Bu sabah bir yerlerde gezinirken yine rastladım. Belki birileri hâlâ buraları okuyordur diye paylaşmak istedim.


Evet, tekrar WoW oynayasım geliyor. Nasıl yaparım ederim bilemiyorum ama durun bakalım, belki Kolombiya sonrası başlarım. O vakte kim öle kim kala. :)


Hiç yorum yok: