Sağlıksızlıktan Gelen Değişimin Sinyalleri

Yok artık, vücut bir yere kadar dayanıyormuş. Bu kadar yorgunluk üzerine gereksiz miktardaki ağırlık ve yük artık beni takatsiz bırakmaya başladı. Kalbimden garip sesler mi geliyor ne (kalbim gurulduyor diyeceğim neredeyse). Artık damarlar mı tıkandı, başka sorunlar mı var bilmiyorum ama değişim bir yerden başlamalı. Günde 16 saat bir şekilde iş başında geçirmek çok faydalı bir durum değil. Böyle giderse genç yaşta aranızdan yolcuyum (ulan şimdi birşey olsa hissetti de yazdı, ermiş bu falan derler arkamdan. Demeyin, basit bir perşembe çarşamba ilişkisi çünkü kendisi).

Dolayısıyla hayat tarzımın tamamen değişmesi gerekiyor. Bilgisayar başında daha az vakit, yürümeye gezmeye daha fazla vakit, gibi değişikliklere gitmem lazım. Artık ne olur ne olmaz bilmiyorum; ama işim buna engel olursa, onu da bir kenara bırakabilirim. Hiç önemi yok.

25 yaşında (ki daha var 25 olmama) baypas olmak çok iç açıcı bir fikir değil. Kaldı ki şu sıralarda sosyal güvenlikten yoksun olmam da işin ayrıca kötü bir tarafı. Bu durumda Polonya'ya nasıl vize aldın diye sormayın, ben de bilmiyorum.

Neyse umarım birkaç yıl daha hayatta kalırım; yapmadığım çok şey var ama yapasım var mı tartışılır. Neyse ipsiz bungeeden daha güzel şeyler düşünebiliriz.

Görüşmek üzere, muhteşem günler.

1 yorum:

fish dedi ki...

hiçbirşey için geç değildir..
ve sağlık herşeyden kıymetlidir..
ve ayrıca bu memleketin senin gibi adamlara ihtyacı vardır..

anladın sen onu :))))