Elveda Geisteskontakt, Merhaba Dragunov


Ah bilgisayarlar. Sürekli sorun çıkartan makineler veya hayatımızı kolaylaştıranlar... Emin değilim hangisi daha fazla ama ayrıntılarına çok takılmak zorunda olduğundan meslekî hastalıklardan kurtulamayan birisi olduğum için işim diğer insanlara göre biraz daha zor olabilir.

Severek evl... öhm... satın aldığım Geisteskontakt'a (Acer Aspire Timeline 3810TG) veda vakti geldi. Aslında her şey aynı ekranın bir sene içinde üçüncü defa arıza çıkartmasıyla başladı. daha fazla katlanamadım ve bir arkadaşıma verdim.

Elde Var Dragunov!

Bu senenin başından beri kullandığım Dragunov isimli Lenovo IdeaPad Y-550 artık tüm iş yükümü ve kişisel uğraşlarımın vuku bulduğu ortam haline geldi. Elbette taşıması çok kolay değil ve açıkçası kişisel olarak fazla takmadığım çoklu ortam özellikleriyle öne çıkan bir ürün ama, sınıfında performans/fiyat dizininde gayet iyi bir noktada. 
  
Özetle P8700 işlemci, GF GT240M ekran kartı ve 4 GB bellek, Windows 7 Ultimate ve üzerinde benim oynadığım tüm oyunları korkunç biçimde çalıştırmaya yetiyor. Gerçi  şu sıralar CS: Source ve World of Warcraft dışında oyun pek oynamıyorum. Bunun yanında video montajı ve çoklu ortam işlemleri için de gayet başarılı bir çözüm.

Bu dizüstü bilgisayar, Türkiye'den Burak Bayburtlu'yla birlikte davet edildiğimiz Lenovo Blogger Advisory Council'da görev aldığımız için kullanımıma sunulmuştu. Bu açıklamayı yapmam şeffaflık gereği zorunlu tutuluyor.


Hiç yorum yok: