Bu Aralar Neler Yapıyorum?

On üzerinden on numara bir ego kusma gönderisine daha hoş geldiniz. Bu aralar ne yaptığımı anlatayım, ferahlayayım.

- Oyun tasarımları konusunda yakın bir arkadaşımla çalışıyoruz. Aslında o zaten kendi kendine çalışıyordu, ben de arada ortaya konuşuyorum. Arada işe yarar fikirler çıkıyormuş. Telefon, bilgisayar, masa üstü... Aklınıza ne gelirse artık. Aslında hayat bir oyun değil mi? :)

- İnternet hizmetleri üzerine bir başka arkadaşımla birlikte bazı operasyonlarımız olacak. Sosyal olamıyorsan bari sosyal medya ol, uranıyla ilerliyoruz. Güzel olacak bu da. Hatta kendi içinde network... Ali Rıza, bir ara görüşsek diyorum; fikir alayım vereyim. Aykut'u da kap diyeceğim ama o şu an Fizan'da galiba. :) Tanışamadım kendisiyle hâlâ.

- Kendi adıma, yeni bir günlüğüm olacak. alan adı Teknoloki.com (sıkça eliniz teknoloji yazacak, çünkü çok cinim çook!). Elbette ki/çi göndermesi olacak. Logo buna göre tasarlanacak. Şimdilik bir boş ve arızalı Wordpress var. O öyle olmayacak elbette. :)

Dahası da var ama sizi korkutmayayım. Ya da hadi siz kaşındınız; keman çalmaya uğraşıyorum ve bas gitarı tekrar hatırlama evresindeyim. "Die Türkische Meisterschaft des Magic: die Zusammenkunft" konusunda da çalışmalarım var. Aggro destenin kralını göreceksiniz. O kadar diyeyim. :) WoG'un gittiğine üzülmeyin ikişer yaratıkla döveceğim. :P

Başka bir arzunuz?

2 yorum:

Ali R. Babaoğlan dedi ki...

Görüşelim abi seve seve. Geldiğimde arayacağım ilk iş seni İstanbul'a. Ağustos ortası gibi gelme planımda var zaten. Görüşeceğiz!!

Adsız dedi ki...

Ben bırakır bırakmaz bana inat kemana başladın degilmi? :) gelecegin farid farjadı diyebilcekmiyiz bakalım sana.. önerim gitarla kemanı birleştir hatta ilerlet çello falan cal 10 15 elemanda topladınmı şöyle sesi iyisinden, star olabilitesi yüksek olanından haggard özenti bi grup kur iyi para varmıs hehe :))